Mannenkoor Terpander

Het Leuvens mannenkoor Terpander werd in 2016 opgericht met als doel de muziek voor mannenkoor op te waarderen. Sinds de start zingen we met een geëngageerde groep van jongemannen op hoog niveau koormuziek uit verschillende stijlen, tijden en strekkingen. Tussen de tweewekelijkse repetities door oefenen de koorleden thuis verder, met partituren of via luisterfragmenten.

We repeteren om de twee weken op zondagavond van 20u tot 22u in het zaaltje naast de Sint-Michielskerk, Naamsestraat Leuven. Interesse om mee te zingen? Neem dan contact op met het bestuur via bestuur@terpander.be.

Wil je op de hoogte gehouden worden van toekomstige evenementen? Klik hier.

Blog

Coronaproof herstart

Gepost op 14 september 2020, 15:50

Na een (te) lange periode zonder zang, is Mannenkoor Terpander in september herstart met de repetities. We werken toe naar 2 publieke optredens in najaar 2020. (lees meer)

Persmoment lenteconcert

Gepost op 28 februari 2019, 14:41

We werden gevraagd het persmoment voor Amateurama - het overkoepelende event waarbinnen ons lenteconcert 'Tussen vlier en beek' i.s.m. Natuurpunt Leuven valt - op te luisteren op woensdag 3 april. Dit zal plaatsvinden om 15u op de site van de abdij van Vlierbeek, waar op vrijdag 26 april ook ons lenteconcert zal plaatsvinden.
Het wordt een voorproefje van ons concert met een beperkte bezetting, maar we kijken er desalniettemin naar uit om er mee iets moois van te maken! (lees meer)

Een drukke novembermaand

Gepost op 28 september 2018, 14:41

In november heeft Mannenkoor Terpander maar liefst drie concerten op de kalender staan. (lees meer)

Liedjes voor de slapelozen

Gepost op 29 maart 2018, 10:05

Mannenkoor Terpander wil u graag van harte uitnodigen op wat alweer een mooie samenwerking met jong-dameskoor Arion belooft te worden. (lees meer)

Warme concerten

Gepost op 30 december 2017, 10:52

Na een verwarmend kerstconcert in een ijskoude kerk blikken we al volop vooruit naar het feestconcert waar we op donderdag 22 februari aan zullen deelnemen. (lees meer)