Mannenkoor Terpander

Het Leuvens mannenkoor Terpander werd in 2016 opgericht met als doel de muziek voor mannenkoor op te waarderen. Sinds de start zingen we met een geëngageerde groep van jongemannen op hoog niveau koormuziek uit verschillende stijlen, tijden en strekkingen. Tussen de tweewekelijkse repetities door oefenen de koorleden thuis verder, met partituren of via luisterfragmenten.

We repeteren om de twee weken op zondagavond van 20u tot 22u in het zaaltje naast de Sint-Michielskerk, Naamsestraat Leuven. Interesse om mee te zingen? Neem dan contact op met het bestuur via bestuur@terpander.be.

Aankomende evenementen

26 april 2019, 19:00, Abdij van Vlierbeek

Tussen vlier en beek is het Amateurama-evenement op vrijdag 26 april waarbij Mannenkoor Terpander samenwerkt met Natuurpunt Leuven: er is eerst een wandeling in de omgeving van de abdij van Vlierbeek (19u-20u), waarna Mannenkoor Terpander in de boomgaard een concert in de schemering geeft vol Baltische en Scandinavische muziek rond het thema natuur. De stijl varieert hierbij van eerder romantisch tot moderne muziek, en geeft de natuur in verschillende interpretaties weer: van woest en onherbergzaam tot een stemmige avond in de schemering.

We hopen dat dit laatste zal aansluiten bij de stemming van het publiek, en kijken al uit naar de receptie achteraf!

Ticketprijzen voorverkoop: €8 (studententarief: €6)
De voorverkoop loopt nog tot dinsdagavond 23 april. Aan de kassa betaal je €2 extra.